Smartfood R&D blijft investeren in mensen, kennis en kwaliteit

Smartfood R&D blijft investeren in mensen, kennis en kwaliteit

Smartfood R&D blijft investeren in mensen, kennis en kwaliteit

28 mei 2024

In april is Paula Willemsen-Soare aan de slag gegaan bij smartfood R&D als R&D analist. Hoewel Paula al de nodige ervaring heeft in het verrichten van microbiologische analyses, doorloopt Paula op dit moment een interne opleiding voor verdere verdieping in specialistische microbiologie en het uitvoeren van fysisch-chemische analyses.  

Naast een brede interesse in houdbaarheidsonderzoek van levensmiddelen, brengt Paula een flinke brok ervaring mee in het implementeren van kwaliteitsnormen voor laboratoria volgens ISO 17025. We kunnen haar ervaring op dit gebied goed gebruiken bij onze ambitie om de scope van ons ISO 17025 kwaliteitsmanagementsysteem op korte termijn uit te breiden. 

Paula is ook LEAN ambassadeur. Ze gaat samen met het team kijken naar efficiëntie en de effectiviteit van de interne laboratoriumprocessen. Deze kennis past perfect in de ambitie van smartfood R&D om te groeien met behoud van focus op het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten die van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.  

Paula: “Mijn eerste weken bij smartfood R&D waren ontzettend leerzaam en inspirerend. Het team is zeer ondersteunend en ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring verder bij te dragen aan onze gezamenlijke doelen.”

Paula heeft in de afgelopen weken haar plek in Team smartfood R&D weten te vinden. Met haar toewijding en passie voor het vak is Paula een aanwinst voor het team. We willen haar dan ook graag via deze weg officieel verwelkomen.