Contact opnemen

Werken bij smartfood R&D

R&D is onze passie, houdbaarheid van levensmiddelen is onze specialiteit. We zijn onderzoekers; we willen weten hoe dingen werken, waarom dingen werken en waarom dingen soms niet werken. 

Het op de markt brengen van voedselveilige producten beschouwen wij als een verantwoordelijkheid die we delen met onze opdrachtgevers. Daarom investeren we doorlopend in onderzoek naar oplossingen voor houdbaarheidsvraagstukken, waarvan wij verwachten dat ze in de (nabije) toekomst een rol gaan spelen.  

De kernwaarden waarmee smartfood R&D haar missie en visie uitdraagt zijn Vertrouwen, Samenwerken en Verantwoordelijkheid nemen. Integer zijn vormt de basis voor vertrouwen. Bij smartfood R&D bieden wij dan ook de ruimte om te leren van fouten en stimuleren we persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Door met elkaar samen te werken zorgen we ervoor dat we elkaar aanvullen, zodat we als team beter worden. Grote verantwoordelijkheid zit bij ons ook in kleine dingen, zoals bijvoorbeeld even een collega uit de brand helpen als die het druk heeft.

Voor de komende jaren voorzien we een gezonde groei van ons bedrijf, waarbij we willen groeien met behoud van ons smartfood DNA.

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures bij smartfood R&D.

Heb je een vraag of wil je graag een open sollicitatie sturen? Mail dan naar hrm@smart-food.nl of bel 0488-422346 en vraag naar Marieke.

Werken bij smartfood R&D Vacatures