Contact opnemen

Werken bij smartfood R&D

Smartfood R&D staat voor betrouwbare en onafhankelijke R&D adviezen. R&D is onze passie, houdbaarheid van levensmiddelen is onze specialiteit. Het is onze missie om antwoord te geven op houdbaarheidsvragen. Met een hecht team van absolute specialisten werken we elke dag aan praktische oplossingen voor de meest uiteenlopende houdbaarheidsvragen.  

Het op de markt brengen van voedselveilige producten beschouwen wij als een verantwoordelijkheid die we delen met onze opdrachtgevers. Daarom investeren we doorlopend in onderzoek naar oplossingen voor houdbaarheidsvraagstukken, waarvan wij verwachten dat ze in de (nabije) toekomst een rol gaan spelen.  

De kernwaarden waarmee smartfood R&D haar missie en visie uitdraagt zijn Vertrouwen, Samenwerken en Verantwoordelijkheid nemen. Integer zijn vormt de basis voor vertrouwen. Bij smartfood R&D bieden wij dan ook de ruimte om te leren van fouten en stimuleren we persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Door met elkaar samen te werken zorgen we ervoor dat we elkaar aanvullen, zodat we uiteindelijk als team beter worden. Grote verantwoordelijkheid zit bij ons ook in kleine dingen, zoals bijvoorbeeld de container buiten zetten als een collega vakantie heeft.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren R&D analist microbiologie en chemie met affiniteit voor levensmiddelen. Wil jij ons helpen om verder te groeien? Lees dan gauw verder! 

Werken bij smartfood R&D Vacatures

 

Vacature ervaren R&D analist microbiologie en chemie

Als R&D analist werk je onder andere mee aan het organiseren en uitvoeren van versneld en real time houdbaarheidsonderzoek, challenge testen met pathogene en niet-pathogene micro-organismen en trouble shooting bij bedrijven. Daarnaast zul je bijdragen aan het verder uitbouwen en onderhouden van ons ISO 17025 kwaliteitsmanagementsysteem. De uiteindelijke invulling van de werkzaamheden wordt mede afgestemd op jouw ervaring en ambitie.

Opleiding en ervaring 

Dit vinden wij belangrijk 

Wij bieden een afwisselende baan in een erg leuk team, bij een groeiend bedrijf, waar wij volop ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor onze medewerkers. Deze vacature betreft een aanstelling voor 24-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring is marktconform en afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. 

Deel je onze passie voor R&D?

Stuur dan je CV en motivatiebrief ter attentie van Marieke Cobussen naar hrm@smart-food.nl. Wil je graag meer informatie? Bel + 31 488 42 23 46 en vraag naar Frank of Marieke, of neem een kijkje op onze LinkedIn bedrijfspagina smartfood R&D.

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.