Contact opnemen

Over smartfood R&D

Onze missie

Smartfood R&D staat voor betrouwbare en onafhankelijke R&D adviezen. Het is onze missie om antwoord te geven op houdbaarheidsvragen.

Onze visie 

Het op de markt brengen van voedselveilige producten beschouwen wij als een verantwoordelijkheid die we delen met onze opdrachtgevers. Daarom investeren we doorlopend in onderzoek naar oplossingen voor houdbaarheidsvraagstukken, waarvan wij verwachten dat ze in de (nabije) toekomst een rol gaan spelen. 

Van onderzoek naar smartfood R&D

Smartfood R&D is gebouwd op de fundamenten van meer dan 5 jaar onderzoek naar interacties tussen bacteriën en natuurlijke eigenschappen van grondstoffen, uitgevoerd door Frank Cleophas, oprichter van smartfood R&D. Frank deed tijdens zijn onderzoek een aantal interessante ontdekkingen; hij wist levensmiddelen beter houdbaar te maken door gebruik te maken van natuurlijke eigenschappen van grondstoffen.

In 20 jaar tijd heeft smartfood R&D zich ontwikkeld tot de onafhankelijke specialist in houdbaarheid van levensmiddelen en non-food voor bedrijven.

We werken met een hecht team van absolute specialisten in hun vakgebied: predictive modelling, versneld en real time houdbaarheidsonderzoek, microbiologie, receptuurontwikkeling, procesvalidatie, fysisch-chemische analyses en challenge testing. R&D is onze passie, houdbaarheid van levensmiddelen is onze specialiteit.

Frank Cleophas CEO smartfood R&D - Experts in food shelf life

 


"Onoplosbare problemen bestaan uit oplosbare deelproblemen"
- Frank Cleophas, oprichter en CEO van smartfood R&D