Teamuitje 2023: Bottervaren

Teamuitje 2023: Bottervaren

Teamuitje 2023: Bottervaren

30 mei 2023

Begin mei hebben we weer kunnen genieten van een onvergetelijke editie van het smartfood R&D teamuitje. Met het hele team en partners hebben we een heerlijke dag gehad aan boord van de BU2 en BU210. Het hartelijke ontvangst, de mooie boottocht, de lekkere lunch en de gezellige borrel waren weer uitstekend verzorgd door de schippers van Stichting Vrienden van het Vormingswerk Amersfoort, onder leiding van Ben Oostendorp. 

Het teamuitje stond dit jaar speciaal in het teken van het afscheid van onze zeer gewaardeerde collega Fedde Kingma, die per 1 juni gaat genieten van zijn welverdiend pensioen. Met een loopbaan van 40 jaar in de levensmiddelenindustrie was Fedde voor velen een vraagbaak. Even sparren als je ergens tegenaan liep, even overleggen hoe je nu het beste iets aan kon vliegen. Vol passie kon hij mensen enthousiasmeren over de werking en het nut van fysisch-chemische analyses. 
 
We hebben Fedde (letterlijk) in het zonnetje gezet, toegezongen met een prachtig lied, verrast met een exclusieve editie van de pensioen glossy “Fedde” en hem een goed gevuld pensioenkoffertje overhandigd. We hebben samen ontzettend gelachen tijdens een aantal mooie speeches met briljante anekdotes. 

Beste Fedde, we willen je namens smartfood R&D bedanken voor je enorme inzet en voor het plezier dat we samen met jou hebben gehad in de afgelopen vijf jaar. We wensen je een mooi en langdurig pensioen toe!