smartfood R&D onderweg naar 2031

smartfood R&D onderweg naar 2031

smartfood R&D onderweg naar 2031

18 februari 2021

smartfood R&D groeit als kool. Als experts in food shelf life zijn we zeer bedreven in het gebruik van rekenkundige modellen om de houdbaarheid van levensmiddelen te voorspellen en om de microbiologische risico’s van onze opdrachtgevers op een betrouwbare manier in te kunnen schatten.

In de afgelopen jaren zijn we ook gebruik gaan maken van een heel ander soort modellen: we gebruiken bedrijfskundige modellen om de groei van smartfood R&D te voorspellen en om de risico’s die daaraan verbonden zijn vooraf in te kunnen schatten.   

Markt- en strategisch onderzoek stelt ons in staat om onze diensten en onze medewerkers verenigd in Team smartfood R&D, doorlopend te blijven ontwikkelen. We zoeken actief naar feedback van onze opdrachtgevers, de markt en onze medewerkers.

Door kansen en bedreigingen in kaart te brengen met behulp van bedrijfskundige modellen, blijven we leren; investeren we in kennis en houden we onszelf scherp. We streven naar degelijke, kwalitatief hoogstaande diensten, die aansluiten bij de huidige en toekomstige behoeftes van onze opdrachtgevers.

Op deze manier stippelen we op dit moment de route uit van smartfood R&D onderweg naar 2031.