80% subsidie voor Gelderse ondernemers op werkzaamheden smartfood R&D

80% subsidie voor Gelderse ondernemers op werkzaamheden smartfood R&D

80% subsidie voor Gelderse ondernemers op werkzaamheden smartfood R&D

13 oktober 2020

Gelderse ondernemers komen in aanmerking voor een subsidie van maar liefst 80% op de werkzaamheden van smartfood R&D.

De Groeiversneller

De provincie Gelderland stelt kennisvouchers beschikbaar voor Gelderse MKB bedrijven. Deze voucher is er voor alle in Gelderland gevestigde MKB bedrijven die door het inhuren van externe expertise willen groeien in werkgelegenheid of met innovaties willen bijdragen aan één van de maatschappelijke uitdagingen.

Waarom juist nu interessant? Het subsidiepercentage is met onmiddellijke ingang naar 80% verhoogd en het maximale subsidiebedrag is verhoogd naar € 16.000,-. Vooralsnog zal deze verhoging tot 1 april 2021 van kracht zijn. Daarnaast mogen bedrijven zich na 6 maanden na toekenning van een voucher opnieuw melden voor een aanvraag.

Wanneer u gebruik gaat maken van de diensten van smartfood R&D is er grote kans dat u in aanmerking komt voor deze voucher. Dit kan bijvoorbeeld als er een onderzoek wordt uitgevoerd om de houdbaarheid van levensmiddelen te verbeteren, maar ook als u onderzoek wilt laten doen naar bijvoorbeeld (het voorkomen van) de uitgroei van Listeria monocytogenes. Klik verder in het menu hierboven voor meer informatie over ons complete aanbod diensten.

Heeft u een specifieke of complexe vraag? Neem gerust contact op met Frank Cleophas (f.cleophas@smart-food.nl), dan kijken we samen hoe we u het best kunnen helpen met uw houdbaarheidsvraagstuk.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze kennisvoucher?

Neem dan contact op met innovatieconsultant dr. ir. Roderigh Rohling van Boonstoppel Subsidie Advies (roderigh@boonstoppel.org). Hij gaat graag met u in gesprek om de subsidiemogelijkheden te verkennen en kansen te verzilveren. Nieuwsgierig naar meer informatie omtrent landelijke of regionale subsidies? Kijk dan op www.boonstoppel.org.